Random Runner

Random RunnerRandom Runner Gokkast

Double Sixteen

Double SixteenDouble Sixteen Gokkast

Wild Mystery

Wild MysteryWild Mystery Gokkast

Heatwave

HeatwaveHeatwave Gokkast

Holdtimer

HoldtimerHoldtimer Gokkast

Jolly Joker

Jolly JokerJolly Joker Gokkast

Hellraiser

HellraiserHellraiser Gokkast

HotShot

Eurocazino gokkasten

De eurocazino gokkasten zijn onderdeel van Simbat, ook wel bekend als Slotstar en Dr.Gambler. Zij hebben het grootste spelaanbod op internet. Voor spelers kan diversiteit de perfecte manier zijn om online gokkasten uit te proberen die zij nog nooit eerder gespeeld hebben. Iedere keer kunnen zij keer op keer kennis maken met nieuwe gokkasten. Spelers kunnen zelf bepalen in wat voor mode ze spelen, zoals de uitvoering in de echte gokhal of als kleine gokkast. Wij hebben meteen een aantal gokkasten uit het assortiment van eurocazino hierboven geplaatst zodat spelers kunnen spelen voor geld of geheel gratis.

Eurocazino bonus

Bij het storten op een gokkast van Eurocazino ontvang je ook extra bonussen. Een speciale aanbieding op dit moment is de 5% extra bovenop iedere storting dat je verricht. Een online gokkast spelen bij deze aanbieder zal zeer gemakkelijk zijn. Er zijn diverse opties aanwezig zoals het inzoomen of uit zoomen. Je kan gratis spelen met iedere keer 10 gratis speeltegoed of meteen voor geld beginnen met gokken. Wanneer je voor echt geld gokkasten speelt zullen zij de bonus meteen op je saldo storten. Het beste is om een account te registreren zodat je saldo altijd goed bewaard zal blijven. Je kan zelfs instellen dat je een saldo bewaard met je mobiele telefoon. Op je mobiel zal dan een wachtwoord verschijnen als je weer begint met spelen.

Geld storten op online gokkast

Als je geld stort met je mobiel kan je naar een 0900 nummer bellen. Nadat je hebt gebeld kan je per keer bellen credits toegevoegd krijgen. Je kan er ook voor kiezen om je telefoongesprek te laten doorgaan, dit kan maximaal 10 minuten, zo kan je gokken terwijl je credits op je saldo krijgt. Wil je op een andere manier geld op je saldo van de gokkast toevoegen dan kan dit ook per SMS. Het uitbetalen kan via bankoverschrijving, je dient minimaal 10 euro gewonnen te hebben voordat je geld kan laten uitbetalen.

Gokkasten spelen

Per online gokkast van eurocazino hebben wij ook een korte uitleg gegeven. Als je naar de specifieke pagina toe gaat kan je alle regels, opties, bonussen en extra's doornemen voordat je gaat gokken. Het kosteloos spelen zorgt er ook voor dat je kennis maakt met gokkasten zoals de hellraiser, hotshot, jolly joker of holdtimer. Deze worden ook aangeboden in echte speelhallen of kroegen waardoor je ze wellicht al kent. Ga vandaag nog de spanning beleven door op één van de gokkasten van eurocazino een gokje te wagen.