Gold rush gokkast

....
De gold rush gokkast is er één om van te smullen. Het lijkt misschien een zeer simpel spel met maar drie rollen maar het kan in werkelijkheid enorme prijzen weggeven. De jackpot is ook aanwezig om het nog aantrekkelijk te maken. Op het moment van typen staat deze gokkast jackpot op maar liefst 32.000 euro. Het heeft maar drie inzetmogelijkheden aanwezig. Voor spelers die niet graag alle spelregels van een gokkast willen leren voordat zij voor echt geld gaan gokken dan kan de gold rush de perfecte speelautomaat online zijn.

Inzetmogelijkheden en uitbetalingen online gokkast

Je kan spelen met een inzet van 0,20 euro, 0,40 euro en 0,60 euro per keer. Door op inzetten te klikken kan je dit wijzigen per draai. Bij de uitbetaling tabel zal de lichtgevende tabel de uitbetaling zijn. Als je de inzet veranderd zal deze mee veranderen. Hoe hoger je inzet is hoe hoger de prijzen zullen zijn. Zo kan je met een maximale inzet alleen kans maken op de jackpot terwijl het bij een inzet van 0,40 euro bijvoorbeeld maar 4800 punten zou opleveren met drie gold symbolen op rij.

Gokkasten bonus functies

Je speelt op de gold rush gokkast met maar één winlijn maar als je eenmaal drie symbolen hiervan op de winlijn krijgt dan win je ook meteen veel geld. Tijdens iedere beurt kan je kans maken op de jackpot van deze gold rush gokkast terwijl je maar met 0,60 euro speelt. Deze zeer lage inzet zorgt ervoor dat je maximaal profiteert van een kans op een progressieve jackpot. Vaak zal je op online gokkasten veel geld moeten inzetten om zoveel geld te kunnen winnen.

Gokkast spelen voor geld

Een online gokkast voor geld brengt het voordeel dat de winst ook echt uitbetaald kan worden op je eigen bankrekening. Wanneer je ervoor hebt gekozen om bij klaver casino de gokautomaat gold rush te spelen ontvang je bij je eerste storting direct 100% gratis. Deze bonus kan oplopen tot maar liefst €150 extra.

Supernudge 6000

Supernudge 6000Supernudge 6000 Gokkast

Safari Madness

Safari MadnessSafari Madness Gokkast

Jackpot 6000

Jackpot 6000Jackpot 6000 Gokkast

Pirate's Gold

Pirate's GoldPirate's Gold Gokkast