Gigaburst gokkast


De gigaburst gokkast biedt één van de hoogste inzetten aan welke je maar terug kan vinden online. Je kan met een zeer hoge inzet van 450 credits per beurt gaan spelen. Beneden zijn drie rollen en boven zijn tien rollen aanwezig. Verder zijn de gekleurde sterren beneden ook wat waard doordat zij de rijen vol kunnen kleuren voor een mooie geldprijs.

Inzet en uitbetaling gokkast

Beneden begin je altijd met 10 credits minimaal en de drie rollen en drie rijen zullen gaan draaien. De minimale prijs zal met één kers 20 credits zijn. Als je meer kersen in beeld krijgt zullen deze 40 of 80 credits opleveren. Symbolen kunnen ook met een barsymbool samen gevormd worden. Klokjes hebben een hoge uitbetaling van 400 credits, zevens 1000 credits en de geldzakken 2000 punten. Boven zijn de gigaburst symbolen aanwezig welke een mystery prijs geven. Speel met een inzet van 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400 of 450 credits per keer. Met de maximale inzet zullen alle rollen actief zijn en is de kans op prijs enorm.

Bonusfunctie gokkast

Wil je kennismaken met de bonussen op de gigaburst gokkast? Je zal verrast worden door geweldige mysterysymbolen zoals de gigaburst symbool zelf. Wanneer je alle rollen actief hebt en er drie in beeld verschijnen op welke plek dan ook dan biedt deze maar liefst 100 tot 2000 credits. Deze is al snel behaald doordat hij niet op actieve winlijnen hoeft te verschijnen. Bij het basisspel zijn ook nog sterren aanwezig in drie kleuren, de kleuren blauw, geel en paars welke ook prijzen kunnen opleveren. Iedere keer als er een ster verschijnt bij het spelen van het basisspel tussen de rollen in zal de rij licht gaan geven. Is hij helemaal vol dan geeft hij een prachtige uitbetaling.

Gokkast voor geld

Deze online gokkast spelen voor echt geld kan bij powerlounge gedaan worden. Je wilt de gigaburst gokkast uitproberen dan geeft deze aanbieder je meteen 100 euro gratis. Een beginnersbonus wordt alleen aangeboden aan nieuwe spelers. Je kan een account registreren bij onze website doordat wij de samenwerking met hun zijn aangegaan. Verder zullen nog meer mooie promoties aanwezig zijn om je altijd extra percentages te bieden bovenop je stortingen.


Simply Wild

Simply WildSimply Wild Gokkast

Devil's Fruit

Devil's FruitDevils Fruit Gokkast

Classic VIP

Classic VIPClassic VIP Gokkast

Gigaburst