Jokers Time Deluxe

Jokers Time DeluxeJokers Time Deluxe Gokkast

Turbospinner XXL

Turbospinner XXLTurbospinner XXL Gokkast

Random Runner

Random RunnerRandom Runner Gokkast

Golden Oldie

Golden OldieGolden Oldie Gokkast

Simply Wild

Simply WildSimply Wild Gokkast

Devil's Fruit

Devil's FruitDevils Fruit Gokkast

Classic VIP

Classic VIPClassic VIP Gokkast

Gigaburst

Gokkasten met hoge inzet

Highrollers houden ervan om met hoge inzet gokkasten te spelen. Wil je zelf ook graag gokkasten met hoge inzet spelen dan kan je terecht bij de aanbieder powerlounge. Deze ontwikkelaar heeft ervoor gezorgd dat spelers op welbekende spellen met tien keer meer inzet kunnen spelen. De gokkasten zijn al erg bekend maar de verandering erop door deze aanbieder aangepast zorgt voor meer spanning tijdens het spelen. De uitbetalingen liggen ook veel hoger ter vergelijking tot de gokkasten met lage inzet.

Eigen manager bij hoge inzet gokkasten

Vanwege de hoge inzet op gokkasten krijg je zelfs een eigen manager toegewezen op de website zelf. Deze kan exclusieve acties en promoties met je bespreken zodat je meer percentage ontvangt bovenop de hoge stortingen die je zal verrichten. Ben je iemand die veel spanning mee maakt, speel je graag met hoge inzetten op kansspelen, dan zit je bij het powerlounge wel goed. Wij hebben ook alvast een aantal van deze gokkasten met hoge inzet op deze pagina geplaatst zodat je gelijk aan de slag kan gaan.

Meer rollen en hoge uitbetalingen

Diverse gokkasten met enorm veel rollen kunnen gespeeld worden bij powerlounge. Er zitten wel tien rollen boven en het heeft zelfs rollen beneden. Bij het basisspel kan je ook profiteren van mooie bonussen zoals het verdubbelen van prijzen met het kop en muntspelletje. Wanneer je boven wilt gaan spelen dien je de inzet te verhogen maar dit levert wel voordelen op bij een behaalde combinatie. De combinaties staan duidelijk aangegeven op de gokkast zelf en de uitbetalingen zijn afhankelijk van de inzet. Wanneer je voor veel geld gokkasten speelt zal de uitbetaling enorm hoog zijn, in dit geval kunnen winsten tot wel 1280 munten per keer opleveren.

Hoge gokkasten bonus

Spelers dat als highroller worden gezien bij de aanbieders van hoge inzet gokkasten zullen altijd hogere bonussen ontvangen. Je krijgt de keuze uit velen spellen in het assortiment zoals de gigaburst, simply wild vip (in een nieuw jasje gestoken), devil's fruit, classic vip (broer van classic se) en turbospinner XXL. Zoals je ziet zijn dit al bestaande gokkasten alleen zijn er veranderingen aangebracht en ook de naam is net even iets anders. Pak vandaag nog de hoge gokkasten bonussen door middel van het spelen met zeer hoge inzetten.