Random runner gokkast


Wie de random runner gokkast nog niet kent zal nog niet eerder gokkasten hebben gespeeld. Dit is de bekendste gokkast in Nederland of zelfs in de hele wereld. Dit is één van de echte klassiekers die vroeger in kroegen stonden en nu nog steeds. Het is een simpele gokkast dat een boven en beneden spel heeft. Verder maakt het gebruik van wilds bevestigd op de fruitsymbolen die actief zullen zijn wanneer de inzet verhoogd wordt. De sterren zijn het meeste waard zowel beneden als boven.

Inzetmogelijkheden en uitbetalingen gokkast

Op de online gokkast random runner kan je spelen met een credits inzet van 1 of 4. Je kan ervoor kiezen om meteen credits naar boven te spelen om met vijf winlijnen te spelen. De drie rollen en drie rijen met 5 winlijnen zorgen ervoor dat je sneller een combinatie maakt dan bij het basisspel met 1 winlijn. Uitbetalingen zullen direct al minimaal 40 credits zijn met bijvoorbeeld de sinaasappels, peren, pruimen of klokjes. De meloenen, aardbeien, druiven en zevens zijn 80 punten waard. De hoogst haalbare prijs wordt behaald met de sterren, drie hiervan geeft je 200 credits.

Bonus functies online gokkast

Bij het basisspel zijn kroon symbolen beschikbaar die op iedere plek van de rol kunnen verschijnen. Als er drie van in beeld verschijnen zal je een prijs van 20 credits ontvangen. Deze prijs kan je verdubbelen door ervoor te gokken maar je kan hem ook gelijk naar boven toe spelen. Met de inzet van 5 credits per keer boven kan je ook kans maken op een mooie verbonden jackpot waar power jackpot om bekend staat.

Gokkast voor geld spelen

De online gokkast nu nog voor echt geld spelen zal ervoor zorgen dat je gelijk 100 euro hebt verdiend zonder ook maar te spelen. Bij de aanbieder ontvang je 100 euro welkomstbonus door voor het eerst te gokken op de random runner fruitautomaat online.

Multitimer Jackpot

Multitimer JackpotMultitimer Jackpot Gokkast

Turboplay Jackpot

Turboplay JackpotTurboplay Jackpot Gokkast

Devil's Red Alert

Devil's Red AlertDevil's Red Alert Gokkast

Random Runner

Random RunnerRandom Runner Gokkast