Gold lines gokkast


De gold lines gokkast met vier rollen en vier rijen bij het boven spel is een topper onder alle online gokkasten. Deze fruits 4 real gokkast biedt maar liefst 16 winlijnen. Verder kan de inzet vergroot worden door op kies spel te klikken en kan je ook rollen vasthouden voor extra kans. Wil je direct boven spelen dan kan je op start/sparen klikken en het 1/0 spel spelen waarbij de kans 99,9% is dat de punt omhoog wordt gespeeld. De maximale inzet bedraagt 16 credits per draai.

Inzetmogelijkheden en uitbetalingen gokkast

Je kan op de gold lines gokautomaat gokken met 1, 4, 8 of 16 credits per beurt. Deze kan je na iedere beurt zelf instellen. Denk je even een mooie prijs beneden gewonnen te hebben dan kan je ervoor gaan kiezen dat je met een hogere inzet speelt. De uitbetalingen boven liggen hoger dan beneden, terwijl je bij het basisspel prijzen van 4, 8, 12. 16 of 20 credits kan winnen, kan je boven al minimaal 40 credits pakken meteen. De zevens en bar symbolen zijn beneden het meeste waard, deze leveren 100 en 200 credits op.

Bonusfuncties op online gokkast

De gokkast gold lines heeft een bonusspel beneden waardoor een combinatie ook kris kras gevormd kan worden. Met de sterren als symbool op willekeurige plekken van de rollen zal het een prijs geven van 20 credits. Wel dienen er drie in beeld te zijn om deze prijs te geven. Boven zullen extra winlijnen actief worden gezet na het verhogen van de inzet, bij een inzet van 4 zijn er 4 winlijnen actief, bij een inzet van 8 zijn er 8 winlijnen actief en bij een inzet van 16 zijn er 16 winlijnen actief.

Voor echt geld spelen

Bij fruits 4 real geeft de gold lines gokkast een mooie geldbonus van 100 euro gratis voor nieuwe spelers. Meld jezelf vandaag nog aan en ontdek de spanning van het online gokken op gokkasten, het zal de spanning in huis halen en het zal lijken alsof je in echte speelhallen op gokkasten speelt.
.

Caribbean Adventure

Caribbean AdventureCaribbean Adventure Gokkast

Random Flashback

Random FlashbackRandom Flashback Gokkast

Steptimer Jackpot

Steptimer JackpotSteptimer Jackpot Gokkast

Sweet 16 Player

Sweet 16 PlayerSweet 16 Player Gokkast