Random runner gokkast


Bij eurocazino ontvang je 10 euro gratis speeltegoed om kennis te maken met de random runner gokkast. De online gokkast heeft drie rollen beneden en drie rollen boven. Boven kunnen winsten kris kras behaald worden en beneden op één actieve winstlijn. Dit is de bekendste en meest populaire gokkast allertijden. Je zal hem vast al weleens tegengekomen zijn in een cafetaria of kroeg of echte speelhallen. Fruitsymbolen, sterren, klokken en zevens kunnen prijzen weggeven bij een combinatie.

Inzetmogelijkheden en uitbetalingen gokkast

Er zijn weinig inzetmogelijkheden beschikbaar op de gokkast random runner. Je kan met een inzet van 1 of 4 credits spelen. Je kan ervoor kiezen gelijk de punten naar boven te spelen en zo kris kras de combinaties te maken. Ook zijn de prijzen hoger bij het bovenspel, minimaal 40 credits per gemaakte combinatie. De hoogst haalbare prijs zijn de sterren, krijg er drie van op actieve winlijnen en je krijgt 200 punten gestort op je saldo. Beneden zijn uitbetalingen lager dan boven. Beneden kan je met 1 kers al 0 of 4 credits winnen. Heb je twee dezelfde symbolen met een barsymbool krijg je ook een winst toegekend.

Bonus op gokkast

De bar symbool is erg belangrijk op de random runner gokkast. Doordat het achter twee dezelfde symbolen kan komen om een combinatie te maken dient het als een soort wild symbool. Een wild symbool kan andere symbolen op de rollen vervangen. Bij het krijgen van drie kronen op willekeurige plekken krijg je direct 20 punten. Wij raden je aan om altijd het spel boven te spelen indien het mogelijk is.

Gokkast voor geld spelen

De random runner gokkast voor geld spelen online kan gedaan worden na een eerste verrichte storting. Een storting is al gauw en veilig gemaakt door middel van paysafekaarten, mobiel of ideal. Dit zijn de meest gebruikte betaalmethoden op online gokkasten. Krijg ook zo nu en dan extra bonuspercentages bovenop een storting.


Holdtimer

HoldtimerHoldtimer Gokkast

Jolly Joker

Jolly JokerJolly Joker Gokkast

Hellraiser

HellraiserHellraiser Gokkast

HotShot