Jolly joker gokkast


Als je de jolly joker gokkast nog niet kent dan ben je ook geen echte gokkasten liefhebber. Het staat bekend om zijn spaarsysteem waar leuke winsten mee behaald kunnen worden. Je speelt met drie rollen en drie rijen waar je combinaties kan vormen met de fruitsymbolen. Geldzakken zijn het meeste waard en kan een prijs van 200 credits leveren. Verder kan je de inzet ook verhogen tijdens het spelen per draaibeurt.

Inzetmogelijkheden en uitbetalingen gokkast

Wanneer je gaat gokken op gokkasten zal je zien dat de inzet altijd op 1 credit staat in het begin. Op de gokkast jolly joker kan je deze verhogen naar x4 of x20 inzet. Je kan op de choose bet knop klikken om dit in te stellen. Wanneer je beneden speelt zijn er prijzen van 2, 4, 8, 16, 32, 64 en 200 credits te winnen terwijl boven de prijzen al gauw minimaal 20 credits zullen zijn. Bij een maximale inzet van 20 credits kan ook de joker als ieder ander symbool tellen.

Bonus op gokkast

Rechts is een spaarsysteem beschikbaar waar bij elke win de punten naar toe gestopt worden. Als je punten wilt gaan sparen is het handig dat je in één keer meer kan gaan inzetten als je voor hogere uitbetalingen wilt gaan spelen. Bij twee jokers op de rollen kan je een mystery winst ontvangen van 2-200. Bij drie jokers ligt dit bedrag op 4-200. Boven gaat het er nog beter aan toe omdat je met 4 creditinzet gelijk al hogere mystery winsten zal ontvangen met de joker. De jolly joker gokkast heet niet voor niets zo. Bij de maximale inzet zal je met iedere joker in beeld al 8-200 winnen.

Gokkast voor geld spelen

Als je deze online gokkast speelt voor echt geld kan je ook alles echt laten uitbetalen. Het uitbetalen dient minimaal 10 euro zijn en zal via bankoverschrijving verricht worden. Het geld storten kan met paysafecards, mobiel en ideal en je ontvangt vijf procent extra bovenop deze storting.


Holdtimer

HoldtimerHoldtimer Gokkast

Jolly Joker

Jolly JokerJolly Joker Gokkast

Hellraiser

HellraiserHellraiser Gokkast

HotShot