Mystic mysteries gokkast


De mystic mysteries gokkast van fruits 4 real is er één met zes rollen totaal. Je kan bij het basisspel beginnen met spelen met een inzet van 1 credit. Als je boven de rollen wilt laten draaien kost dit 5, 10, 20 of 40 credits. Naarmate je boven gaat spelen zullen er meer winstlijnen actief zijn en zal een combinatie sneller gemaakt zijn. Je kan gokken op kop of munt bij een behaalde winst en je kan alle punten opsparen voordat je hoger gaat spelen. Geweldige beeld- en geluidseffecten zorgen ervoor dat je denkt in een echte speelhal te gokken op gokkasten.

Inzetmogelijkheden en uitbetalingen gokkast

Op deze online gokkast kan je de inzet verhogen en verlagen wanneer je maar wilt. Je begint met een inzet van 1 credit. De inzet kan verhoogd worden tot maximaal 40 credits per keer. De uitbetalingen zullen hierbij ook meteen groter worden. De hoogst haalbare prijs is 1600 punten met de jackpot symbolen. Verder zullen er prijzen gewonnen worden met het vraagteken symbool dat als mystery dient. Beneden kan je met twee kersen al 4 credits winnen. Als je er drie op rij hebt levert dit 8 punten op. Onderaan de gokkast zal altijd overzichtelijk in beeld staan wat je saldo is.

Bonusfuncties op online gokkast

De bonussen op de mystic mysteries gokautomaat geven je extra kans op prijs. Bij het basisspel is dit het vraagteken symbool dat als je er twee op willekeurige plekken hebt staan je 2 of meer credits ontvangt. Als je drie vraagtekens op willekeurige plekken op de rollen hebt zal je minimaal 8 credits of meer krijgen. Boven is deze bonus nog meer waard en zal het bij een maximale inzet maar liefst tussen de 40 en 400 credits geven.

Voor echt geld spelen

Fruits 4 real heeft de mystic mysteries gokkast aangeboden met een 100 euro welkomstbonus. Ben je een beginnende speler en heb je nog niet eerder geld gestort bij deze aanbieder dan kan je er gebruik van maken. Veilig geld storten via versleutelde internet verbinding is ook mogelijk met het welbekende iDeal dat bij bijna alle Nederlandse banken aangesloten is. Verder is storten mogelijk via mobiel of paysafecards.
.

Caribbean Adventure

Caribbean AdventureCaribbean Adventure Gokkast

Random Flashback

Random FlashbackRandom Flashback Gokkast

Steptimer Jackpot

Steptimer JackpotSteptimer Jackpot Gokkast

Sweet 16 Player

Sweet 16 PlayerSweet 16 Player Gokkast