Big timer gokkast


De big timer gokkast is er één uit het assortiment van fruits 4 real. Het wordt gespeeld met zes rollen in totaal, zowel drie beneden als drie boven. Boven zijn vijf winlijnen actief terwijl je beneden met 1 winlijn speelt. Dit is een prachtige gokautomaat met fruitsymbolen, kroontjes en geldsymbolen. Speel hem eerst gratis met het speeltegoed dat je ontvangt van deze aanbieder of ga gelijk voor echt geld gokken op gokkasten uit hun spelaanbod.

Inzetmogelijkheden en uitbetalingen gokkast

Als je voor het eerst op deze online gokkast big timer gaat spelen dan kan je met een inzet van 1 credit beginnen. Er is ook een jackpot aanwezig dat altijd op zal lopen wanneer andere spelers gaan gokken op deze fruitautomaat. De inzet kan verhoogd worden door op kies spel te klikken. Stel hiermee de inzet in op 5 of 10 credits per keer. Bij een inzet van 5 of 10 zullen de rollen boven actief zijn waar de hogere prijzen te winnen zijn. De hoogste uitbetaling is mar liefst 200 punten bij een inzet van 5 en als je een inzet van 10 plaatst zal dit de jackpot opleveren met drie jackpot syymbolen.

Bonusfuncties op online gokkast

De bonus bij het basisspel is erg belangrijk omdat het iedere keer 20 punten oplevert. Wanneer je drie sterren willekeurig op de rollen krijgt zal je 20 credits ontvangen. Deze hoeven niet perse op een actieve winlijn te worden weergegeven. Boven is de jackpot als bonus aanwezig. Het gaat hier om een zeer overzichtelijke gokkast dat wellicht één van de beste uit het fruits 4 real assortiment is. Een autoplay functie kan ingeschakeld worden zodat je zelf niet hoeft te klikken om de rollen te laten draaien.

Voor echt geld spelen

Als je ervoor kiest om voor echt geld te spelen op de big timer fruitautomaat dan kan je met echt geld 100 euro gratis pakken. Storten met mobiel, payysafecards of ideal geeft je een beginnersbonus van 100 euro.
.

Caribbean Adventure

Caribbean AdventureCaribbean Adventure Gokkast

Random Flashback

Random FlashbackRandom Flashback Gokkast

Steptimer Jackpot

Steptimer JackpotSteptimer Jackpot Gokkast

Sweet 16 Player

Sweet 16 PlayerSweet 16 Player Gokkast