Classic SE gokkast online


De classic SE speelautomaat komt zonder fruit symbolen. Deze moet het van de bar en zeven symbolen hebben. Wanneer je op de gokkast bent belandt kan je beginnen met een inzet van 1 credit, de maximale winst is 200 punten met drie barsymbolen op actieve winlijnen. Naarmate je de inzet verhoogd, tot aan 32 credits zal de minimale prijs al direct 100 credits zijn met drie verschillende bar symbolen. Om het iets moeilijker te maken heeft classic jackpot streepjes op de rollen aanwezig waardoor combinaties niet meteen gemaakt zijn.

Inzetmogelijkheden en uitbetalingen gokkast

Er zijn acht inzetopties aanwezig op de classic SE gokkast. Je kan spelen met een inzet van 1, 2, 4, 8, 16, 24 en 32 credits per draaibeurt. Bij het spelen met 1 credit zal de minimale winst 4 credits zijn, bij een inzet van 4 zal dit al 16 credits zijn met drie sterren kriskras op de rollen. Bij de meest hoge inzet van 32 zal je met drie sterren maar liefst 128 credits verdienen. Bepaal zelf na elke ronde met hoeveel geld je gaat spelen!

Unieke bonus opties

Bij het basisspel kan je met een winst het kop- en munt spel spelen. Win je bijvorbeeld 4 credits dan kan je onderaan de gokkast op head of tail klikken, maak je een juiste voorspelling dan zal je 4 credits 8 credits worden. Wanneer je het fout voorspeld ben je de winst kwijt. Een extra bonusfunctie op de classic SE gokautomaat is de mystery winst. Met drie zevens, maakt niet uit van welke kleur kan je mystery prijzen ontvangen. Deze liggen tussen de 8-200 credits of 80-200 credits bij een inzet van 32 credits. Je moet minimaal 12 credits inzetten om hiervan te profiteren. Verder zullen bar symbolen in verschillende kleuren ook combinaties vormen als je met deze minimale inzet speelt.

Gokkast voor echt geld

Speel vandaag nog de classic SE gokkast voor geld en ontvang 100 euro gratis welkomstbonus. Stort je bijvoorbeeld 40 euro dan ontvang je 80 euro, de minimale storting hiervoor is 10 euro en je kan al aan de slag. Wil je eerst gratis gokken op deze online gokkast dan kan dit ook met 20 euro gratis speeltegoed, deze is overigens niet uit te betalen.

Turboreel

TurboreelTurboreel Gokkast

Turboplay

TurboplayTurboplay Gokkast

Classic SE

Classic SEClassic SE Gokkast

Lotus