Hotshot gokkast


De hotshot gokkast online spelen zal veel spanning met zich meebrengen. Je kan combinatie maken met fruit symbolen maar ook met de kogels activeer je een bonus spel. Verder kan de inzet verhoogd worden en hoef je niet alleen maar met 1 credit te spelen. Deze hot shot is erg populair bij de Nederlandse gokkasten liefhebbers. Er is een autoplay functie beschikbaar zodat rollen vanzelf draaien zonder erop te klikken. Rollen kunnen vastgehouden worden. En prijzen kunnen oplopen tot wel 200 credits met drie symbolen op actieve winlijnen op de rollen.

Inzetmogelijkheden en uitbetalingen gokkast

De inzet waar je mee begint is 1 credit per draai. Tijdens de draaibeurten kan je de inzet verzetten naar 5, 10 of 20 credits. Het verschil in uitbetalingen zal ook gaan veranderen als je de inzet verhoogd. Bij een inzet van 5 credits zijn drie sinaasappels maar 10 punten waard terwijl het bij een inzet van 20 credits al 40 punten waard is. Met de maximale inzet zullen de zevens ook al 200 punten waard zijn en zelfs de bellen en sterren ook. De prijzen liggen zeer hoog door met een maximale inzet op de hotshot gokkast te spelen.

Bonus op gokkast

Het meest belangrijke op de hotshot gokautomaat is het bonusspel. De bonusspel kan gestart worden doordat je bij het spel boven speelt. Er zitten Hot symbolen tussen met kogels erop weergegeven. Je hebt gele, oranje en rode kogels, de rode zijn het meeste waard. Wanneer je drie keer het gele kogel symbool in beeld heb mag je één keer schieten op een prijs bij de uitbetalingtabel dat op dat moment actief is. Als je met de maximale inzet speelt en er komen drie rode kogel symbolen in beeld mag je drie keer schieten op de uitbetaling tabel met de hoogste prijzen.

Gokkast voor geld spelen

De hotshot fruitautomaat is bij eurocazino te spelen voor echt geld en er kan gestort worden met betrouwbare betaalmethodes. Je kan beginnen met lage inzetten en geld storten met 5% extra bonuspercentage. Ga vandaag nog deze online gokkast spelen en beleef de spanning en sensatie vanuit je woonkamer.


Holdtimer

HoldtimerHoldtimer Gokkast

Jolly Joker

Jolly JokerJolly Joker Gokkast

Hellraiser

HellraiserHellraiser Gokkast

HotShot