Wild mystery gokkast


De wild mystery gokkast met jokers is een spel van eurocazino. Deze ontwikkelaar heeft het meest ruime assortiment wat gokautomaten betreft. Je kan er gratis of voor geld spelen en een account aanmaken om gebruik te maken van een stortingsbonus. Wanneer een joker beneden op een winlijn terecht komt zal de meter rechts vol gaan lopen.

Inzetmogelijkheden en uitbetalingen gokkast

Op de wild mystery gokautomaat kan je spelen met een inzet van 1, 4 of 20 credits per keer. Als je 20 credits hebt ingezet zullen de jokers ook veel prijzen geven als zij op willekeurige plekken op de rollen boven terecht komen. Verder zullen mooie combinaties punten zoals 16, 100 of 200 opleveren wanneer je een mooie combinatie maakt. Deze online gokkast van eurocazino is vooral populair vanwege de jokers en het kop- en muntspel.

Bonus op gokkast

Als je een winst behaald kan je het kop- en munt spel gaan spelen op de gokkast wild myystery. Dit houdt in dat je de winst kan gaan verdubbelen. Als je goed gokt op kop of munt dan wordt de prijs verdubbeld. Het kan ook mis gaan door fout te gokken, dan zijn de credits verloren. Het mooie aan het bovenspel is dat alle prijzen op willekeurige plekken gewonnen kunnen worden en de joker geldt als wild symbool tegelijkertijd en dient dan als ieder ander symbool.

Gokkast voor geld spelen

Wanneer je de wild mystery fruitautomaat wilt gaan spelen voor echt geld dan kan je een account registreren door op voor echt geld te klikken. Nu kan je geld storten met mobiel, ideal of paysafecards en ontvang je 5 procent gratis bovenop de stortingen.


Holdtimer

HoldtimerHoldtimer Gokkast

Jolly Joker

Jolly JokerJolly Joker Gokkast

Hellraiser

HellraiserHellraiser Gokkast

HotShot