Wild timer gokkast


De wild timer gokkast van power jackpot is verbonden aan andere gokkasten bij de aanbieder. Doordat je voor echt geld gaat spelen dan kan je kans maken hierop. De jackpot zal snel oplopen doordat bij iedere inzet op gokkasten uit het assortiment een extra bedrag aan de jackpot wordt toegevoegd. Het heeft drie rollen beneden en drie rollen boven. Boven speel je met vijf winlijnen en beneden is maar één winlijn beschikbaar. Er zijn bar symbolen die als wild dienen als zij op de laatste rol achter twee dezelfde symbolen terechtkomen.

Inzetmogelijkheden en uitbetalingen gokkast

Je kan beginnen met een inzet van 1 credit maar kan ook instellen om met vijf winlijnen te spelen met een inzet van 20 credits. Wanneer je met deze hoge inzet speelt zal elk wild timer symbool die op andere symbolen bevestigd zit als wild dienen. De minimale prijs boven is 40 credits en de maximale prijs 200 credits met de jackpot geldzakken. Bij het basisspel kan je prijzen verdienen met peren, pruimen, klokken, druiven, sinaasappels, citroenen en kersen. Deze leveren 8, 12, 16, 20, 40 of 100 credits op.

Bonus functies online gokkast

De beste bonus van de wild timer gokkast online is het wild symbool. De inzet van 20 credits per keer zal deze activeren waardoor je zeer snel combinaties kan maken op de vijf actieve winlijnen boven. Het basisspel heeft ook een extra prijs in petto voor je. Je kan met drie sterren symbolen op welke plek op de rol dan ook 20 credits verdienen welke gelijk gebruikt kunnen worden voor het spel boven.

Gokkast voor geld spelen

Als je voor echt geld gaat gokken op de wild timer gokautomaat dan kan je profiteren van 100 euro geldbonus. 100% tot 100 euro gratis ontvang je als nieuwe speler met je allereerste storting. Storten kan met mobiel, ideal en paysafecards gedaan worden, de meest veilige betaalmethodes op internet in Nederland.

Multitimer Jackpot

Multitimer JackpotMultitimer Jackpot Gokkast

Turboplay Jackpot

Turboplay JackpotTurboplay Jackpot Gokkast

Devil's Red Alert

Devil's Red AlertDevil's Red Alert Gokkast

Random Runner

Random RunnerRandom Runner Gokkast