Wheel of destiny gokkast online


De wheel of destiny gokkast, eerder ook wel revolution gokkast genoemd kan bij classic jackpot gespeeld worden. Je speelt met vier rollen en drie rijen. Fruitsymbolen, zevens en barsymbolen zullen combinaties vormen. Uiteraard is er ook een kop- en muntspel aanwezig en kunnen inzetten op ieder moment verhoogd worden. Een bonusspel met draaiend rad zorgt voor mooie prijzen oplopend tot maar liefst 1000 credits.

Inzetmogelijkheden gokkast

Er zijn veel inzetmogelijkheden aanwezig op de wheel of destiny gokkast. Met 1 credit kan gespeeld worden op het basisspel maar er kan ook gespeeld worden met 5, 10, 20 en zelfs 40 credits per keer. Bij het spelen met een inzet van 5, 10 of 20 zal de minimale prijs al 20 credits zijn. De ster symbolen geven mystery winsten. Als je gaat spelen met 40 punten per keer dan kan je met aardbeien al 40 punten winnen. De maximale prijs zal met de klokken behaald kunnen worden, namelijk 200 bij vier opeenvolgend. Op de uitbetalingstabel zelf staat aangegeven hoeveel punten je wint bij drie of vier symbolen op rij.

Bonus opties

Een mooie bonusoptie op de wheel of destiny gokkast van classic jackpot is het kop en munt spelletje. Je kan altijd winsten nog hoger laten worden door juist te voorspellen of het licht op de kop of munt terecht komt. Als je met inzetten van 5, 10 of 20 speelt zal het destiny symbool het wiel laten starten. Dit is een bonusspel met draaiend wiel waarop diverse prijzen van 80, 160, 240, 40 en 1000 credits beschikbaar heeft. Bij een inzet van 40 credits per keer zal één destiny symbool al dit bonusspel starten.

Gokkast voor echt geld

Wil je deze online gokkast voor echte geldbedragen gaan spelen? Classic jackpot biedt een mooie welkomstbonus van 100% tot 100 euro gratis voor nieuwe spelers. Waag vandaag nog een gokje op de prachtige gokkast wheel of destiny en ontvang dit extra geld gelijk op je saldo.

Turboreel

TurboreelTurboreel Gokkast

Turboplay

TurboplayTurboplay Gokkast

Classic SE

Classic SEClassic SE Gokkast

Lotus