Power win gokkast


De power win gokkast van fruits 4 real is een spannend spel. Je kan bij het basisspel met één winlijn spelen. Deze heeft beneden drie rollen en drie rijen beschikbaar. Boven wordt gespeeld met 5 winlijnen dat ook op drie rollen wordt gespeeld. Zeer hoge geldbedragen kunnen gewonnen worden door het spelen met een hogere inzet. Beneden beginnen de prijzen al vanaf 8 credits maar boven gelijk vanaf minimaal 80 credits als je met de maximale inzet speelt.

Inzetmogelijkheden en uitbetalingen gokkast

Je kan de inzet veranderen door op choose bet te klikken naast de start knop. Verhoog de inzet naar 5, 10, 20 of 40 credits per beurt. Bij het inzetten van 5 credits minimaal zullen de bovenrollen ook actief zijn. De maximale uitbetaling zijn 8000 credits op de powermeter en dan zullen ze naar de meter onderin gezet worden. De jackpot zakken zijn 1600 credits waard als je met de hoogste inzet speelt. Met een lage inzet zullen ze 200, 400 of 800 credits opleveren. Verder kan je combinaties maken met citroenen, pruimen, peren, meloenen, klokken of zevens.

Bonusfuncties op online gokkast

Als bonus heb je bij het basisspel met een inzet van 1 credit de kans op een mystery winst. Bij drie power win symbolen op willekeurige plekken zal het een prijs van 10-100 punten geven. Boven kan met power win gokkast symbolen een ander bonusspel gestart worden. Je kan hierbij drie keer schieten voor mooie prijzen. Speel altijd boven als je kans wilt maken op de maximale geldbedragen.

Voor echt geld spelen

Bij fruits 4 real kan de gokautomaat power win gratis of voor geld gespeeld worden. Je kan zelf bepalen wat te doen, wil je hem eerst uit testen dan kunnen wij je aanraden het eerst kosteloos te testen. Wil je toch echt geld storten dan ontvang je meteen 100 euro bovenop de storting.
.

Caribbean Adventure

Caribbean AdventureCaribbean Adventure Gokkast

Random Flashback

Random FlashbackRandom Flashback Gokkast

Steptimer Jackpot

Steptimer JackpotSteptimer Jackpot Gokkast

Sweet 16 Player

Sweet 16 PlayerSweet 16 Player Gokkast