Turboreel

TurboreelTurboreel Gokkast

Turboplay

TurboplayTurboplay Gokkast

Classic SE

Classic SEClassic SE Gokkast

Lotus

Random Runner

Random RunnerRandom Runner Gokkast

Double Sixteen

Double SixteenDouble Sixteen Gokkast

Wild Mystery

Wild MysteryWild Mystery Gokkast

Heatwave

HeatwaveHeatwave Gokkast

Red Hot Active

Red Hot ActiveRed Hot Active Gokkast

Mystic Player

Mystic PlayerMystic Player Gokkast

Twin Express

Twin ExpressTwin Express Gokkast

Triple Action

Gokkasten met lage inzet

Veel spelers zullen graag gokkasten met lage inzet willen spelen op het internet. Zo kunnen zij door middel van lage inzetten weinig risico nemen om de spellen goed te leren kennen. Per beurt dat je de rollen laat draaien kan je zelf de inzet bepalen bij iedere aanbieder. Wanneer je geheel onbekend bent op het gebied van gokken online kan dit ook een groot voordeel zijn. Of ben je gewoon een fervent liefhebber van online gokkasten en speel je meer voor je speelplezier dan voor de winst, het is allemaal mogelijk. Wij hebben hier een aantal lage inzet gokkasten geplaatst waar je gelijk kunt beginnen met je gokavontuur!

Lage storting vereist

Vanuit je woonkamer kan je in alle rust een lage storting verrichten. Met een minimum van 10 euro kan je al aan de slag op één van de velen gokkasten op internet. Na het winnen van mooie geldprijzen kan het geld ook uitbetaald worden op je eigen rekening. Uiteraard kan er ook met een hoge inzet gespeeld worden als je af en toe even afwisseling wilt hebben. De inzet bepaald ook hoeveel winlijnen actief zullen zijn en/of je bij het bovenspel kan gaan spelen. Hoe meer inzet, hoe meer actief zal zijn. Niet alleen activeer je er extra bonusopties mee maar ook de combinaties zullen meer geld opleveren bij het verhogen van de inzet.

Kans maken op jackpot

Het mooie aan het gokken op gokkast met  lage inzet is dat je ook evengoed kans maakt op een jackpot. Dit wordt vaak ook wel als een gokkast strategie gezien. Door het spelen van lage inzet gokkast spellen zorg je ervoor dat je de kans maximaliseert van het winnen van één van de hoog oplopende gokkasten jackpots, je hebt immers meer draaibeurten doordat je meer geld beschikbaar hebt. Ga vandaag zelf nog een gokje wagen met een lage inzet op de online gokkasten op onze website. Hieronder hebben wij de beste aanbieders ervoor opgesomd. Alle aanbieders bieden deze optie aan behalve Powerlounge, welke speciaal is ontwikkeld voor gokkasten met hoge inzet.