Heatwave gokkast


De heatwave gokkast, tegenwoordig ook wel de hot spinner genaamd is een populaire gokkast onder de spelers. Een spin a win wiel is aan de rechterkant aanwezig bij het spelen van het basisspel. Wanneer deze bij het pijltje terechtkomt ontvang je een winst. Boven is het helemaal aantrekkelijk gemaakt vanwege de zeer hoge geldprijzen. Bij een maximale inzet van 40 credits kan je al bijna met iedere combinatie het bonusspel starten.

Inzetmogelijkheden en uitbetalingen gokkast

Je begint met een inzet van 1 credit per keer om de rollen te laten draaien. Je kan de inzet verhogen door choose bet te klikken. Je kan instellen dat je met een inzet van 10, 20 of 40 speelt boven waarbij vijf winlijnen actief zijn. Uitbetalingen zijn afhankelijk van de inzet, hoe hoger je speelt hoe hoger de prijzen zullen zijn. Bij een minimale inzet van 5 credits zal bijvoorbeeld de klavertjes 80 waard zijn terwijl ze bij een inzet van 20 al 160 waard zijn.

Bonus op gokkast

Niet alleen bij het topspel is een bonusspel aanwezig maar ook beneden. Beneden zal het wiel licht gaan geven en kan het op de pijl terechtkomen. Als hij op de pijl terecht is gekomen zal hij zelf willekeurig een symbool uitkiezen waar je een prijs mee wint de volgende draai.

Gokkast voor geld spelen

Boven kan een bonusspel geactiveerd worden, dit houdt in dat je met een bepaalde combinatie het bonusspel kan starten. De hotspinner symbolen zijn wild en kunnen dienen als ieder symbool. Zo'n bonus game geeft een willekeurige prijs weg, deze kan maar zo tot 500 credits per keer gaan.


Holdtimer

HoldtimerHoldtimer Gokkast

Jolly Joker

Jolly JokerJolly Joker Gokkast

Hellraiser

HellraiserHellraiser Gokkast

HotShot