Holdtimer gokkast


De holdtimer gokkast is al jarenlang één van de meest gespeelde gokkasten online. Ook in kroegen zal je ze vaak tegenkomen. Er zijn ster symbolen die als scatter gelden en kunnen op willekeurige plekken terechtkomen voor een prijs. Verder win je al een prisj met 1 kers, 0 of 4 credits. Punten kunnen naar boven gespeeld worden om 5 winlijnen actief te hebben, deze gokkast heeft dus drie rollen beneden en drie rollen boven.

Inzetmogelijkheden en uitbetalingen gokkast

Op de holdtimer gokkast kan je spelen met een inzet van 1, 5 of 10 credits. Bij de inzet van 5 credits zullen de rollen boven gaan draaien. Als je met een inzet van 10 credits gaat spelen kunnen rollen vastgehouden worden voor extra kans. Vaak zal je bij de tweede draai wel een mooie combinatie vormen dat de eerste keer niet zou lukken. Speel met de maximale inzet om prijzen van 40 credits tot aan 200 credits met de bar symbolen te winnen.

Bonus op gokkast

Bonusopties zijn de rollen die vastgehouden worden, ook is de ster symbool belangrijk bij het basisspel. Als je drie sterren willekeurig op plekken van de rollen krijgt zal het direct een prijs van 20 credits toekennen. Kies vervolgens of je ze op je saldo wilt gestort hebben of dat je ze gaat gebruiken voor het spel boven.

Gokkast voor geld spelen

Een gokkast voor geld spelen zoals de gokkast holdtimer kan met 5% extra gedaan worden als je geld gaat storten. Veilige methodes zijn aanwezig om je hierbij te helpen. Je kan naar een 0909 nummer bellen om credits te ontvangen of je maakt een storting met het Nederlandse ideal.


Holdtimer

HoldtimerHoldtimer Gokkast

Jolly Joker

Jolly JokerJolly Joker Gokkast

Hellraiser

HellraiserHellraiser Gokkast

HotShot