Double sixteen gokkast


De double sixteen gokkast heeft 8 rollen aanwezig, en heeft 16 winlijnen beneden beschikbaar. Hier is de naam dan ook van afgeleid. Beneden zijn16 winlijnen en boven zijn 16 winlijnen actief. In totaal kan je 32 winlijnen gebruiken om mee te spelen. De inzet dient wel verhoogd te worden om deze te activeren. Je kan met vier verschillende inzetten spelen. Beneden aan de online gokkast staan groene knoppen waar je op kan klikken om meteen met zo'n inzet te spelen. Je kan kiezen voor autoplay functie zodat je zelf de rollen niet hoeft te laten draaien maar alles automatisch gaat.

Inzetmogelijkheden en uitbetalingen gokkast

Begin allereerst met een inzet van 1 punt per keer maar als je er klaar voor bent kan je met 5, 10, 20 en 40 credits per keer spelen. Wanneer je de maximale inzet van 40 hebt gebruikt zal je niets anders meer willen. Er zullen 32 winlijnen beschikbaar zijn en het bovenspel draait ook mee. De mooie prijzen zullen vanaf 40 credits beginnen per combinatie. De hoogste is 200 credits met de geldzakken. De bar symbolen zijn 120 credits waard. Verder heb je maar liefst 10 clubmeters om de punten in op te sparen.

Bonus op gokkast

De beste bonus op de double sixteen is toch wel dat je de keuze hebt uit acht rollen en 32 winlijnen. Je kan kiezen om eerst laag te beginnen met gokken op de gokkast en vervolgens de punten rustig op te sparen en dan met een hoge inzet te spelen. Je ontvangt ook van Eurocazino 5% bovenop iedere storting die je verricht waardoor je met meer geld kan gaan spelen.

Gokkast voor geld spelen

Wil je vandaag nog de double sixteen gokkast voor echt geld spelen dan raden we je aan om van de stortingsbonus gebruik te maken. Maak een account aan of test de gokkast gratis uit. Deze aanbieder geeft je 10 euro aan speeltegoed om eerst het spel goed onder de knie te krijgen voordat je met echt geld gaat spelen.


Holdtimer

HoldtimerHoldtimer Gokkast

Jolly Joker

Jolly JokerJolly Joker Gokkast

Hellraiser

HellraiserHellraiser Gokkast

HotShot