Turboplay jackpot gokkast


Waarom zou je de turboplay gokkast niet gewoon bij power jackpot gaan spelen? Door de mooie aanpassing is er een verbonden jackpot aanwezig die je bij de reguliere gokkast ervan niet terug zal vinden. Er zijn ook jokers die per inzet verschillende bonuspunten leveren en een kop- en muntspel zorgt ervoor dat prijzen die je wint verdubbeld kunnen worden. Beneden speel je met vier rollen en drie rijen waarop fruit symbolen prijzen geven bij een gemaakte combinatie.

Inzetmogelijkheden en uitbetalingen gokkast

Bij deze online gokkast turboplay jackpot kan je geld verdienen door combinaties van minimaal drie fruitsymbolen te krijgen. De geldzakken zijn het meeste waard maar liefst 200 credits als je er drie op actieve winlijnen krijgt. Door de inzet te verhogen naar een inzet van 4 of 16 credits per keer zullen de jokers actief worden. Drie jokers in beeld geven bij een inzet van 4 credits een prijs tussen de 8 en 200 credits en één joker is maar nodig als je met een inzet van 16x speelt. Ook kan de jackpot gewonnen worden door met zo’n maximale inzet te spelen.

Bonus functies online gokkast

De echte bonus op de turboplay jackpot gokautomaat kan de jackpot wel genoemd worden. Deze jackpot kan met vier peren, vier vip symbolen of vier geldzakken op actieve winlijnen gewonnen worden. Op dit moment staat de jackpot op maar liefst 75.800 munten. Een jackpot met gokkast is al snel aantrekkelijk doordat je met relatief weinig inzet hier kans op maakt. Je kan punten gelijk omhoog spelen of je kan eerst beneden gaan gokken voor kleine prijsjes. Als je een prijs wint zal je met de kop of munt opties alle prijzen kunnen verdubbelen.

Gokkast voor geld spelen

Bij power jackpot kan je deze online gokkast spelen met bonus. Een bonus wordt toegekend aan de spelers die voor het eerst gaan storten. Je ontvangt 100 euro tot 100% gratis bij de allereerste storting. Verder als je besluit nog meer gokkasten te spelen en er gedurende tijd te gaan gokken kan je nog meer exclusieve acties verwachten.

Multitimer Jackpot

Multitimer JackpotMultitimer Jackpot Gokkast

Turboplay Jackpot

Turboplay JackpotTurboplay Jackpot Gokkast

Devil's Red Alert

Devil's Red AlertDevil's Red Alert Gokkast

Random Runner

Random RunnerRandom Runner Gokkast