Power Fruit gokkast online


De power fruit gokkast is zeer overzichtelijk en de uitbetalingstabel staat duidelijk aangegeven. Met de vuist symbolen, wat ook wel voor power staat kunnen mystery winsten gewonnen worden. Het mooie aan deze symbolen is dat ze kris kras terecht kunnen komen op de rollen. Net als bij velen andere gokkasten van classic jackpot is ook hier een bonus spel aanwezig dat met de kop en munt gespeeld wordt. De winsten verdubbelen zal altijd een heerlijk gevoel geven maar je kan er ook voor kiezen om winsten gelijk naar boven te spelen waar je met meer inzet speelt.

Inzetmogelijkheden en uitbetalingen gokkast

De minimale inzet bedraagt 1 credit en de maximale inzet 4 credits. Wanneer de inzet van 4 credits wordt gehanteerd dan kan je met twee vuist symbolen kris kras al 8 tot 200 credits ontvangen. Bij drie vuist symbolen kan je een prijs van tussen de 32 en 200 credits ontvangen. De minimale prijs is met de kers symbolen 8 credits waard. Boven kan alles kris kras gevormd worden waardoor combinaties sneller gevormd zijn. Sterren geven al 100 credits, bellen 100 credits en de bar symbolen maar liefst 200 credits winst.

Bonus opties

De echte bonusopties zijn toch wel het bovenspel en de kop en munt spel. Wanneer er boven gespeeld wordt staan er vijf clubmeters klaar waar punten in gespaard kunnen worden. Bij het behalen van winsten beneden kan je ze daar opslaan om later boven te spelen. Dan kan je gelijk de rollen laten draaien en kans maken op grotere prijzen. De power fruit gokkast spelen zal herinneringen doen opwaaien vanuit het verleden want dit is een klassieker dat vaak in echte gokhallen stond.

Gokkast voor echt geld

Als je bij classic jackpot voor echt geld wilt gokken op gokkasten dien je eerst een storting te verrichten. Je kan gemakkelijk en snel een account aanmaken en geld storten met telefoon, paysafecards of ideal. Wil je eerst gratis uitproberen hoe deze gokkast werkt? Speel dan kosteloos urenlang om het spel goed te leren kennen voordat je geld gaat storten op je spelersaccount. Het saldo zal altijd goed bewaard blijven als je wilt stoppen, je kan dus spelen of stoppen wanneer je maar wilt.

Turboreel

TurboreelTurboreel Gokkast

Turboplay

TurboplayTurboplay Gokkast

Classic SE

Classic SEClassic SE Gokkast

Lotus