Hellraiser gokkast


De hellraiser gokkast met duivels zal je vast wel kennen vanuit echte gokhallen. Nu kan je hem online gratis of voor echt geld gaan spelen bij eurocazino. Zij geven je 10 euro gratis speeltegoed om de gokkast uit te testen. Ken je dit spel al? Begin dan gelijk voor echt geld te gokken en maak kennis met de hoge uitbetalingen en duivelse bonusspel.

Inzetmogelijkheden en uitbetalingen gokkast

Er zijn vier rollen en drie rijen beschikbaar op de gokkast hellraiser. Met de robot duivelse symbolen kan een bonusgame geactiveerd worden. Met een inzet van 5 of 10 zal je twee duivels in beeld kunnen krijgen voordat het bonusgame afgelopen is terwijl dat bij een inzet van 20 credits maar liefst 5 duivels kunnen zijn. Met een maximale inzet maximaliseer je dus ook gelijk de kans op mooie winsten. Verhoog de inzet naar 5, 10 of 20 en win bedragen zoals 40, 80, 120 of 200 credits met de maximale inzet.

Bonus op gokkast

Wanneer je met de maximale inzet van 20 credits speelt maak je de meeste kans op een mooi bonusspel. Drie duivelse robots in beeld en het spel zal van start gaan. Als de bonusspel actief is zal iedere winst gelijk al 100 punten waard zijn. De bedoeling is dat je zo weinig mogelijk duivels in beeld krijgt als het actief is want hierdoor kan het ten einde zijn.

Gokkast voor geld spelen

De hellraiser gokautomaat speel je met 5 procent extra door bij eurocazino te gaan gokken op gokkasten. De eerste storting niet alleen maar bij iedere storting die je verricht zal dit bovenop je storting worden geplaatst op je saldo. Door een account te hebben aangemaakt kan je de punten altijd netjes en veilig bewaren als je even een pauze wilt inlassen.


Holdtimer

HoldtimerHoldtimer Gokkast

Jolly Joker

Jolly JokerJolly Joker Gokkast

Hellraiser

HellraiserHellraiser Gokkast

HotShot