Tropicana gokkast online


Als je op de tropicana gokkast bent terecht gekomen zie je gelijk dat het om een vrolijke speelautomaat gaat. Mooie felle kleuren zorgen voor een leuke speelomgeving. Rollen kunnen vastgehouden worden, er zijn ook munten aanwezig op diverse symbolen, wanneer deze op de rollen verschijnen zullen ze opgespaard worden bij het spel aan de rechterkant. Hierbij win je prijzen van 4 tot aan 200 credits per keer. Als je een prijs hebt gewonnen kan je deze naar club toe spelen of je kan gaan gokken om de winst te verdubbelen. Boven wordt gespeeld met ander soort symbolen die ieder zijn unieke prijzen aanbieden.

Inzetmogelijkheden en uitbetalingen gokkast

Bij de tropicana gokkast kan je bij het basisspel maximaal 200 credits verdienen met de barsymbolen. Bellen en sterren zijn 100 credits waard. De minimale prijs wordt gegeven met twee kersen, citroenen of sinaasappels. Bij het basisspel levert een volle rij aan munten 4 tot 200 credits op. Boven wordt met een inzet van 4, 8 of 16 credits gespeeld. Bij een inzet van 4 zal één winlijn actief zijn, bij een inzet van 8 twee winlijnen en een inzet van 16 drie winlijnen. Verdien met symbolen zoals de rode en blauwe T, 40  en 100 bankbiljetten winsten.

Bonus opties

De bonus is het sparen van munten bij het spel beneden. Als deze volledig vol is dan kan je de winsten innen. Er is een win next gamble aanwezig waarbij de punten tot aan 200 credits kunnen worden vermenigvuldigd. Het bovenspel heeft als bonus dat je meerdere winlijnen actief kan zetten om nog sneller de combinaties te vormen. Wil je hem toch voor echt geld spelen of eerst gratis uitproberen dan kan je altijd zelf bepalen voor welke speelmodus je kiest.

Gokkast voor echt geld

Een gokkast voor geld spelen zal meer spanning brengen dan gratis de rollen te laten draaien. Op de tropicana gokkast kan ook voor geld gespeeld worden doordat je op de knop play for real klikt. Je zal meteen een spelersaccount aan kunnen maken en aan de slag kan gaan om kans te maken op mooie geldprijzen. De hoge bonus van 100 euro gratis zal bij een eerste storting worden gegeven.

Turboreel

TurboreelTurboreel Gokkast

Turboplay

TurboplayTurboplay Gokkast

Classic SE

Classic SEClassic SE Gokkast

Lotus