Simply wild gokkast


De simply wild gokkast is toch wel één van de meest gespeelde op het internet of in kroegen. In echte speelhallen zal deze ook altijd aanwezig zijn. Ben je een ware gokkasten liefhebber? Dan zal je hem vast al wel gespeeld hebben. Nu kan je vanuit huis op internet dit bekende spel gaan spelen maar dan ook nog eens met 10 keer meer inzet. Powerlounge heeft de inzet opgekrikt zodat spelers kans maken op nog hogere geldprijzen.

Inzet en uitbetaling gokkast

De inzet begint bij 10 credits per 1 winlijn. Boven heb je vier rollen en vier rijen aanwezig met meer winlijnen. Er zijn in totaal 16 winstlijnen beschikbaar boven. Iedere prijs die je boven behaald heeft al gelijk 400 punten als winst. De hoogste winst kan behaald worden met de sterren als symbool. Beneden is er een prijs te verdienen van 100 tot 1000 credits met mystery symbolen.

Winsten kunnen ook al behaald worden met maar één kers in beeld, namelijk 20 tot 40 credits. Je kan spelen met een inzet van 10, 40, 80 of 160 credits per keer. Met de inzet van 40 credits speel je met vier winlijnen. Met de inzet van 80 credits speel je met acht winlijnen. Met de inzet van 160 credits speel je met alle zestien winlijnen.

Bonusfunctie gokkast

Een mooie bonus kan bij het bovenspel actief worden. Als je boven gaat spelen met veel winlijnen zal het wild symbool aanwezig zijn. Een wild symbool kan alle andere symbolen vervangen en wordt weergegeven als ster symbool. Met de vier rijen en vier rollen kan je al snel mooie combinaties vormen waardoor het een uitdaging wordt om op de simply wild gokautomaat te spelen. Beneden kan je met drie kroonsymbolen in beeld op elke plek gelijk tot 1000 punten pakken.

Gokkast voor geld

De aanbieder voor deze online gokkast is powerlounge. Dit is een ontwikkelaar die vaak klassieke gokkasten met hoge inzet aanbiedt. Zo ook de klassieker simply wild gokkast kan gespeeld worden op internet met verhoogde inzet. Tegelijkertijd bieden zij je ook een welkomstbonus aan van 100 euro gratis bij je eerste verrichte storting.


Simply Wild

Simply WildSimply Wild Gokkast

Devil's Fruit

Devil's FruitDevils Fruit Gokkast

Classic VIP

Classic VIPClassic VIP Gokkast

Gigaburst