Jokers time deluxe gokkast


Als je bij powerlounge gokkasten gaat spelen kan je veel kwaliteit verwachten. Online gokkasten uit hun assortiment komen met enorm veel rollen. De jokers time deluxe gokkast heeft maar liefst 10 rollen boven die actief kunnen worden door een inzet van 450 credits te betalen. Deze aanbieder staat erom bekend dat alle inzetten x10 als op de reguliere gokkasten ingezet kan worden. Je kan bij het benedenspel ook spelen maar dit kost ook al 10 credits. Deze gokkast spellen zijn niet zomaar weggelegd voor de beginnende spelers. Highrollers kunnen hun geluk niet op dat deze online gokkasten bestaan. Het worden ook wel de gokkasten met hoge inzet genoemd.

Inzet en uitbetaling gokkast

Bij de jokers time deluxe krijg je de mogelijkheid om met inzetten van 10, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400 en 450 credits te spelen. Beneden bij het basisspel is de inzet van 10 credits vereist. Uitbetalingen lopen zo ook erg hoog op. De hoogste prijs boven zal maar liefst 2000 credits zijn met zowel de kroon symbolen als de jokers. Verder kan de joker als mysteryprijs dienen en ieder ander symbool vervangen.

Bonusfunctie gokkast

De jokers bij het spel boven gelden als wild. Gokkasten met jokers zijn al geweldig maar dan ook nog met zoveel winlijnen zorgt zeer snel voor leuke combinaties. De inzet is dan hoog maar je wordt ook snel weer beloond. Beneden kan met drie kronen een mystery prijs weggegeven worden. Je kan de kroon symbooltjes op willekeurige plekken op de rollen krijgen.

Gokkast voor geld

Bij een hoge storting krijg je uiteraard ook een hoge geldbonus. Powerlounge geeft 100% tot 100 euro welkomstbonus om de jokers time deluxe gokautomaat met maximaal 450 credits te spelen. Maak kennis met de prachtige jokers gokkast en speel vanuit je luie stoel.


Simply Wild

Simply WildSimply Wild Gokkast

Devil's Fruit

Devil's FruitDevils Fruit Gokkast

Classic VIP

Classic VIPClassic VIP Gokkast

Gigaburst