Toptimer gokkast


De toptimer gokkast online kan je spelen bij de power jackpot aanbieder. Deze biedt vier clubmeters aan en kan je prachtige prijzen geven. Je kan hierbij ook kans maken op een mooie jackpot want deze is verbonden aan andere online gokkasten. Beneden heeft het drie rollen en boven heeft het drie rollen welke je kan laten draaien door op de start knop te klikken. Het mooie aan een gokkast als deze is dat je altijd per beurt zelf bepaald met hoeveel inzet je speelt en hoeveel rollen er actief zijn. Hoe meer je wilt winnen hoe hoger de inzet vereisten zullen zijn.

Inzetmogelijkheden en uitbetalingen gokkast

Je speelt op de toptimer gokautomaat met een inzet van 1, 5 of 20 credits per keer. Bij een inzet van 5 kan je winsten behalen tot maximaal 200 credits met de geldzakken. Bij een inzet van 20 zal dit hetzelfde zijn alleen kan een jackpot symbool extra prijzen weggeven. Verder kan je met symbolen zoals peren, pruimen, citroenen en sinaasappels 40 credits verdienen. Bij het basisspel zijn de prijzen daarvan maar 12 tot 16 credits waard. De prijs is dus afhankelijk van de inzet die je plaatst.

Bonus functies online gokkast

De bonus op deze online gokkast is het jackpot symbool. Met dit symbool kan je 10 tot 200 credits per keer verdienen. Als je met de maximale inzet van 20 credits boven speelt zal deze bonus alleen actief zijn. Ondertussen kan je uiteraard ook prachtige prijzen winnen door combinaties te maken met de fruitsymbolen. Bij het basisspel is de PJP symbool het hoogste, dat staat voor power jackpot. Een handig spel waarbij drie sterren op iedere plek van de rollen kunnen verschijnen geven je ook 20 credits prijs.

Gokkast voor geld spelen

Bij power jackpot kan je de toptimer gokkast spelen online. Je krijgt bij deze aanbieder ook een aantrekkelijke bonus van 100 euro gratis bij de eerste geldstorting. Stortingen kunnen verricht worden via mobiel, ideal of paysafekaarten. Wel dien je even een account aan te maken wanneer je een storting wilt verrichten.

Multitimer Jackpot

Multitimer JackpotMultitimer Jackpot Gokkast

Turboplay Jackpot

Turboplay JackpotTurboplay Jackpot Gokkast

Devil's Red Alert

Devil's Red AlertDevil's Red Alert Gokkast

Random Runner

Random RunnerRandom Runner Gokkast