Golden oldie gokkast


Als je kennis wilt maken met een echte klassieke gokkast online dan kan dat nu. De golden oldie gokkast is één van de meest bekende en meest gespeelde spellen allertijden. De populaire clubmeters en velen rollen en winlijnen hebben ervoor gezorgd dat deze zeer geliefd is. Inzetten worden direct onderaan de gokkast getoond waardoor het erg overzichtelijk zal zijn om te gokken op deze gokkast. De bedoeling zal zijn dat je op actieve winlijnen de symbolen krijgt, minimaal drie ervan. Er zijn fruitsymbolen aanwezig waardoor het ook vaak de golden oldie fruitautomaat wordt genoemd.

Inzetmogelijkheden en uitbetalingen gokkast

Je kan beginnen met een inzet van 5 credits of deze omhoog halen door op de bet 10, bet 15 of bet 20 te klikken. Zo speel je met inzetten van 5, 10, 15 of 20 credits per keer. Wanneer je met een inzet van 10 credits speelt zullen er beneden vier rollen gaan draaien. Ook zijn dan alle 10 winlijnen actief. Bij een inzet van 5 zullen dit maar 5 winlijnen zijn. Wanneer je een inzet van 15 credits betaald zullen zowel beneden als boven de rollen draaien maar zijn er maar 15 winlijnen actief. Met de maximale inzet van 20 credits zullen alle 20 winlijnen op acht rollen geactiveerd zijn en maak je het meeste kans op mooie prijzen.

Bonus functies online gokkast

Bonusopties zal je niet veel terug vinden op de golden oldie gokkast. Wel zullen de hoge uitbetalingen als bonus gezien kunnen worden. Met drie geldzakken verdien je 200 credits. Je maakt ook altijd kans op minimale prijzen van gelijk 40 credits terwijl bij andere gokkasten vaak prijzen van 4, 8 of maar 16 credits aanwezig zijn. Voor spelers die graag voor hoge geldprijzen spelen is dit de perfecte manier.

Gokkast voor geld spelen

De golden oldie gokautomaat voor geld spelen zal je 100% tot 100 euro beginnersbonus kunnen opleveren bij een eerste storting. De gokkasten aanbieder power jackpot biedt deze alleen voor nieuwe spelers en dat ben jij in dit geval.

Multitimer Jackpot

Multitimer JackpotMultitimer Jackpot Gokkast

Turboplay Jackpot

Turboplay JackpotTurboplay Jackpot Gokkast

Devil's Red Alert

Devil's Red AlertDevil's Red Alert Gokkast

Random Runner

Random RunnerRandom Runner Gokkast