Devils red alert gokkast


De devil’s red alert gokkast kan je gratis of voor echt geld gaan spelen bij power jackpot. Het lijkt een ingewikkeld spel maar dat is het niet. Er zijn vier rollen met drie rijen bevestigd op de gokkast die je kan laten draaien door een inzet te plaatsen. Als je op start klikt kan je deze rollen meteen laten draaien en er is een autoplay kaartje aanwezig die je erin kan drukken om rollen automatish te laten draaien zodat je zelf nooit hoeft te klikken.

Inzetmogelijkheden en uitbetalingen gokkast

Voor de beginnende spelers zal een lage inzet handig zijn en dat is dan ook mogelijk. Je kan met een inzet van 1 credit beginnen te spelen en met winsten de inzet iets verhogen. Inzetten van 1, 5, 10 of 20 credits zijn beschikbaar. De uitbetaling zal ook groter worden bij een verhoogde inzet wat je in het uitbetalingtabel terug kan zien. De klokken zijn 100 credits waard bij een inzet van 5 of 10 terwijl deze 200 credits waard is bij een inzet van 20 credits.

Bonus functies online gokkast

De bonus op de devil’s red alert gokkast online is het duivelse symbool. De red alert symbool kan op één van de vier rollen verschijnen en het zal boven de rollen licht gaan geven. Als alle vier licht geven dan zal het bonusspel actief zijn. De rode hond is in dit geval een wild symbool dat op de laatste rol als wild dient. Wanneer een prijs wordt gewonnen zullen de red alert symbolen geen licht meer geven, een bonusspel kan dus alleen gestart worden als er al minimaal vier keer geen prijs is gewonnen.

Gokkast voor geld spelen

Je kan de gokautomaat devil’s red alert spelen bij het power jackpot gokkasten assortiment. Deze ontwikkelaar biedt gelijk een 100% tot 100 euro bonus aan voor de nieuwe spelers. Ga geld storten via mobiel, ideal of paysafecards en profiteer van dit prachtige aanbod.

Multitimer Jackpot

Multitimer JackpotMultitimer Jackpot Gokkast

Turboplay Jackpot

Turboplay JackpotTurboplay Jackpot Gokkast

Devil's Red Alert

Devil's Red AlertDevil's Red Alert Gokkast

Random Runner

Random RunnerRandom Runner Gokkast