Twin express gokkast


De twin express gokkast heeft als logo de locomotief, hoe kan het ook anders. Er zijn acht winlijnen beschikbaar per spel en er zijn twee spellen aanwezig. Ieder spel heeft drie rijen en drie rollen welke je volledig actief kan zetten met de maximale inzet. Er zijn vijf verschillende inzetten tot maximaal 50 credits aanwezig. Klokken, zevens en fruitsymbolen zullen moeten zorgen voor mooie combinaties en prijzen op de rollen. Laat de rollen maar draaien en zie je saldo vergroot worden door mooie combo's te maken.

Inzetmogelijkheden en uitbetalingen gokkast

Er zijn vijf inzetmogelijkheden aanwezig op de twin express gokautomaat. Je kan spelen met een inzet van 2, 5, 10, 20 en 50 credits per keer. De maximale prijs zal 2000 credits bedagen als je drie geldzakken in beeld krijgt op een actieve winlijn. Verder zijn er nog prijzen te winnen van 250, 500 en 2000 credits wanneer de maximale inzet wordt gebruikt. Deze prijzen liggen al meteen erg hoog doordat je ook risico neemt. Bij een minimale inzet zullen deze prijzen maar 10, 20 of 80 credits waard zijn.

Bonusfuncties op online gokkast

Een mooie bonus optie is toch wel dat je twee prijzen per keer kan pakken door twee spellen tegelijkertijd te spelen. De zes rollen in totaal zorgen hiervoor welke pas actief zijn als je een inzet verricht op ieder spel. Door de autoplay aan te klikken kan je de punten allereerst naar boven spelen zodat je meteen met hogere inzetten kan spelen. Je dient wel een bepaald bedrag hebben staan op de clubmeters om met een verhoogde inzet te gokken.

Voor echt geld spelen

De twin express fruitautomaat, of gokkast hoe je het ook wilt noemen biedt een 100% tot 100 euro geldbonus aan. De ontwikkelaar fruits 4 real biedt deze aan nieuwe spelers om zo de concurrentie te verslaan die lagere bonussen bieden. Profiteer van de aantrekkelijke acties bij deze aanbieder en ga gokkasten voor geld spelen.

Caribbean Adventure

Caribbean AdventureCaribbean Adventure Gokkast

Random Flashback

Random FlashbackRandom Flashback Gokkast

Steptimer Jackpot

Steptimer JackpotSteptimer Jackpot Gokkast

Sweet 16 Player

Sweet 16 PlayerSweet 16 Player Gokkast