Triple action gokkast


Een online gokkast spelen zorgt voor veel spanning, zo ook de triple action gokkast. Deze gokautomaat van fruits 4 real heeft diverse inzetmogelijkheden, wordt met een beneden en bovenspel gespeeld en heeft nog leuke bonusopties voor je in petto. Verder kan je winsten verdubbelen met het gokspel en kan je combinaties vormen met de fruitsymbolen, barren en geldzakken.

Inzetmogelijkheden en uitbetalingen gokkast

De inzetmogelijkheid is erg gemakkelijk voor als je met een hogere inzet meer risico wilt nemen. Dit risico wordt goed beloond doordat alle uitbetalingen gelijk hoger zullen zijn. Terwijl je bij het basisspel maar prijzen van bijvoorbeeld 2, 4, 10, 20, 40, 100 en 200 credits kan winnen zal dit bij het bovenspel meteen al minimaal 20 credits opleveren. Ook zullen de vijf winlijnen ter vergelijking tot de één actieve winlijn beneden sneller combinaties opleveren.

Bonusfuncties op online gokkast

De bonus op de triple action gokautomaat is het triple action symbool. Als je met een inzet van 5 credits gaat spelen kan een triple action als wild gelden en ieder ander symbool vervangen. Wanneer je de inzet van 15 credits per keer plaatst ontvang je een winst van x3 of zullen de rollen x3 vastgehouden worden en geldt ook het triple action symbool tegelijkertijd als wild.

Voor echt geld spelen

De triple action gokkast voor geld spelen biedt je een mooie welkomstbonus aan. Als je een storting verricht met ideal, moneybookers of paysafecards dan heeft fruits 4 real de regel dat je bij een eerste storting 100% tot 100 euro extra bovenop je storting ontvangt.

Caribbean Adventure

Caribbean AdventureCaribbean Adventure Gokkast

Random Flashback

Random FlashbackRandom Flashback Gokkast

Steptimer Jackpot

Steptimer JackpotSteptimer Jackpot Gokkast

Sweet 16 Player

Sweet 16 PlayerSweet 16 Player Gokkast