Sweet 16 player gokkast


Op de sweet 16 player gokkast online kan je met acht rollen tegelijk spelen. Iedere vier rollen heeft 16 winlijnen beschikbaar. Je kan met maar liefst 6 verschillende inzetten spelen op deze gokkast. In de echte speelhallen is dit een echte topper. Deze is op internet precies nagebootst en kan ook gespeeld worden bij fruits 4 real. Bij ons ontvang je ook nog eens een stortingsbonus tot 100 euro gratis om hem te spelen.

Inzetmogelijkheden en uitbetalingen gokkast

De inzetmogelijkheden variëren van 5 tot maar liefst 160 credits inzet. Speel met een inzet van 5, 10, 20, 40, 80 of 160 credits. Bij een inzet van 160 credits kan de hoogste prijs al 2000 credits opleveren met drie geldzakken. Met de minimale inzet zullen de uitbetalingen ook minder worden, hierbij zullen de geldzakken mar 50 credits opleveren. Als je een fervent gokkasten liefhebber bent wat kan je dan nog meer wensen dan twee gokkast spellen tegelijk te spelen? De sweet 16 gokautomaat biedt je dit en dit zal de spanning opkrikken.

Bonusfuncties op online gokkast

De bonusopties zullen op deze online gokkast zeer zeker de hoge inzet zijn. Doordat je zoveel keus krijgt en zelf bepaald met hoeveel inzet je speelt kan je iedere beurt met een inzet spelen wat je zelf wilt. Zo is het voor beginnende spelers die graag voor hun plezier spelen of juist de gevorderde speler die voor de winst spelen altijd aangenaam om te gokken. De bonus is ook dat je twee spellen krijgt voor de prijs van één. Punten kunnen opgespaard worden en je kan de autoplay knop gebruiken om de punten omhoog te zetten.

Voor echt geld spelen

Wil je een stortingsbonus van 100% tot 100 euro gratis ontvangen dan moet je de sweet 16 player gokkast van fruits 4 real spelen. Als je een allereerste storting verricht zal deze ontwikkelaar je 100 euro extra geven bovenop de storting.

Caribbean Adventure

Caribbean AdventureCaribbean Adventure Gokkast

Random Flashback

Random FlashbackRandom Flashback Gokkast

Steptimer Jackpot

Steptimer JackpotSteptimer Jackpot Gokkast

Sweet 16 Player

Sweet 16 PlayerSweet 16 Player Gokkast