Steptimer jackpot gokkast


De steptimer gokkast met nudges zorgt ervoor dat je extra kans krijgt op combinaties als deze actief zijn. Rollen zullen een stapje naar beneden of boven doen om toch een combinatie te vormen. Verder kan je het beneden en bovenspel spelen. Als de inzet verhoogd is zal het bovenspel actief zijn. Punten kan je sparen en je kan de autoplay aanzetten om rollen automatisch te laten draaien zonder zelf erop te klikken.

Inzetmogelijkheden en uitbetalingen gokkast

Op de steptimer gokautomaat is het mogelijk om met een inzet van 1, 5 of 40 credits te spelen. Bij een inzet van 5 zullen rollen boven actief zijn, terwijl je met de inzet van 40 credits de rollen drie stappen kan laten doen om de combinatie te laten maken. Uitbetalingen boven zijn 40, 80 of 200 credits per gemaakte combinatie met de fruitsymbolen. Ook kroontjes en geldzakken kunnen een mooie geldprijs opleveren.

Bonusfuncties op online gokkast

De bonus op de gokkast steptimer zijn bij het basisspel de scatters welke in iedere positie van de rollen kunnen verschijnen. De sterretjes geven namelijk een mooie prijs van 20 punten, bij drie op willekeurige plekken. Als je boven speelt is de inzet van 40 credits het meest populair. Laat de rollen draaien, al pak je geen prijs dan zullen rollen stapjes omlaag en omhoog doen om je die grote prijs te laten winnen.

Voor echt geld spelen

Een gokkast voor geld spelen kan veel geld opleveren. Als je bij fruits 4 real gaat gokken kan je al zonder gespeeld te hebben 100 euro gratis ontvangen. 100% tot 100 euro gratis stortingsbonus krijg je om te gebruiken op de steptimer gokkast online.

Caribbean Adventure

Caribbean AdventureCaribbean Adventure Gokkast

Random Flashback

Random FlashbackRandom Flashback Gokkast

Steptimer Jackpot

Steptimer JackpotSteptimer Jackpot Gokkast

Sweet 16 Player

Sweet 16 PlayerSweet 16 Player Gokkast