Red hot active gokkast


De red hot active gokkast met duivel symbolen is erg populair vanwege het bonusspel. Bij het bonusspel kunnen symbolen als wild dienen om sneller combinaties op te leveren. Verder kunnen ze ook mystery winsten geven met de red hot symbool. Je kan met diverse inzetten spelen en een kop- en munt spel is aanwezig. Verder zijn er vier rollen en drie rijen beschikbaar waarop je de fruitsymbolen kan laten draaien voor een mooie prijs.

Inzetmogelijkheden en uitbetalingen gokkast

De inzet kan verhoogd worden van 1 tot 5, 10 of 20 credits. Bij een inzet van 20 credits zal je met alle rollen en 10 winlijnen spelen. De uitbetalingen zullen ook vergroot worden bij zo'n hoge inzet. Je kan met kersen 40 credits winnen terwijl bij een inzet van 5 of 10 credits deze maar 20 credits oplevert. Verder zullen sinaasappels en pruimen 40 credits bieden, de peren, aardbeien, klavertjes en druiven 80 credits en de klokken de geweldige prijs van 200 credits. De klokken zijn ook bij het benedenspel het meeste waard.

Bonusfuncties op online gokkast

Een leuk bonusspel staat boven de gokkast zelf weergegeven. Deze red hot active gokkast biedt een bonusspel waarbij symbolen actief kunnen worden. Als je vier keer geen prijs pakt en toevallig de duivel symbolen op rollen zijn verschenen kan het spel van start gaan. Vaak zal je op een online gokkast maar beter wensen dat je prijzen pakt terwijl dat niet het geval is bij deze gokkast. Doordat je geen prijzen pakt kan het bonusspel actief worden waarbij de laatste rol als wild geldt met de red hot active symbolen.

Voor echt geld spelen

Bij fruits 4 real kan de red hot active gokautomaat gespeeld worden met 100% tot 100 euro gratis welkomstbonus. Bij een eerste verrichte storting zal deze aanbieding beschikbaar zijn. Als vaste speler kan je achteraf altijd genieten van andere acties die zij organiseren.

Caribbean Adventure

Caribbean AdventureCaribbean Adventure Gokkast

Random Flashback

Random FlashbackRandom Flashback Gokkast

Steptimer Jackpot

Steptimer JackpotSteptimer Jackpot Gokkast

Sweet 16 Player

Sweet 16 PlayerSweet 16 Player Gokkast