Random flashback gokkast


De random flashback wordt gespeeld met 6 rollen en 3 rijen per 3 rollen. Boven is het met een extra inzet mogelijk om met 5 winlijnen te spelen. Deze online gokkast is precies nagebootst als de gokkast die in echte speelhallen beschikbaar is. De inzet kan veranderd worden en je kan met één kers al gelijk kans maken op 4 credits. Een autoplay functie zorgt ervoor dat je niet iedere keer zelf hoeft te klikken.

Inzetmogelijkheden en uitbetalingen gokkast

Speel met een inzet van 1 of 5 credits op de random flashback gokautomaat. Je kan bij een gewonnen winst de punten omhoog spelen waardoor rollen boven actief zijn. De prijzen boven zullen ook veel hoger liggen dan beneden. Het basisspel heeft kroon symbolen aanwezig en verder kunnen prijzen gewonnen worden met fruitsymbolen. Vier clubmeters zijn beschikbaar waar punten in opgespaard kunnen worden en je kan ook met het 0/1 spel gelijk punten omhoog spelen om daar kans te maken op hogere prijzen.

Bonusfuncties op online gokkast

Eén van de geweldige bonus opties van de random flashback gokkast is toch wel de kroonsymbool. Deze symbolen kunnen op iedere positie van de rollen beneden verschijnen en geven ene prijs van tussen de 8 en 80 credits als er drie in beeld zijn. Nog een bonus is dat je met 1 kers al gelijk punten kan verdienen, hiervoor moet je wel eerst gokken want je kan 0 of 4 credits winnen.

Voor echt geld spelen

Wil je graag een gokkast voor echt geld spelen dan is het aan te raden te profiteren van de royale stortingsbonus bij fruits 4 real. Je krijgt 100 euro gratis voor de random flashback fruitautomaat bij je allereerste storting. Gokken op gokkasten met ideal, paysafecards en moneybookers is mogelijk.

Caribbean Adventure

Caribbean AdventureCaribbean Adventure Gokkast

Random Flashback

Random FlashbackRandom Flashback Gokkast

Steptimer Jackpot

Steptimer JackpotSteptimer Jackpot Gokkast

Sweet 16 Player

Sweet 16 PlayerSweet 16 Player Gokkast