Turboreel gokkast online


De turboreel gokkast komt in alle speelhallen voor. Je zal hem vast al weleens tegengekomen zijn. Nu kan je hem ook bij ons gratis op internet uitproberen, niemand die je in de weg zit en je kan meteen plaatsnemen achter de gokkast. Bij een inzet van 1 credit kan je met één actieve winlijn spelen. Als je de inzet verhoogd naar 4 of 16 credits zullen de symbolen kriskras op de rollen kunnen verschijnen. Rechtsboven zie je een optie waar een inzet van 16 punten voor nodig is. De win symbolen zullen worden gespaard en geven een zeer hoge winst. Turbosymbolen kunnen ook willekeurig op rollen verschijnen om extra winsten tussen de 8 en 200 punten weg te geven.

Inzetmogelijkheden gokkast

De inzetmogelijkheden zijn 1, 4 of 16 credits zoals bij velen classic jackpot gokkasten. De turboreel gokkast online is hetzelfde als de speelbare kast offline. Een joker geeft bij het basisspel een bonus van 8 tot 100 punten. Er kan gegokt worden op kop of munt om deze winst nog eens te vergroten. De minimale prijs is 2 punten met sinaasappels, citroenen, frambozen of nectarines. De hoogst haalbare prijs is met de barsymbolen 200 punten waard. Krijg drie symbolen hiervan op de vier rollen op een actieve winlijn om de winst te innen.

Bonus opties

Bonusopties zijn het jokersymbool, de win symbolen en turbo symbolen. Voor de meeste bonusopties zal je een verhoogde inzet moeten plaatsen. Door met de hoge inzet van 16 credits te spelen zal het meest populaire bonusspel actief zijn dat vier rollen aanwezig heeft. Iedere keer als er een win symbool verschijnt op de rollen zal er één toegevoegd worden aan de rijen. Is een gehele rij vol dan zal je een mooie winst ontvangen. De gokkast turboreel is al jarenlang één van de meest favoriete gokkasten spellen zowel offline als online.

Gokkast voor echt geld

Wil je een account aanmaken dan kan dit binnen een paar minuten. Vul een emailadres in, en maak een gebruikersnaam en wachtwoord aan. Je kan nu voor echt geld de gokkast spelen en echte geldprijzen winnen. De gewonnen munten zullen op je bankrekening uit te betalen zijn.

Turboreel

TurboreelTurboreel Gokkast

Turboplay

TurboplayTurboplay Gokkast

Classic SE

Classic SEClassic SE Gokkast

Lotus