Turboplay gokkast online


De turboplay gokkast online verschilt niet veel dan van de reguliere in de kroeg. Deze gokkast kan je spelen met een inzet van 1, 4 of 16 credits per keer. Er zijn jokersymbolen aanwezig dat als mystery gelden, hoe hoger de inzet, hoe minder je van deze joker symbolen nodig hebt om een gratis bonus te ontvangen. Vijf clubmeters zijn aanwezig waar punten in opgespaard kunnen worden. Boven zal je vier rijen met ieder drie turboplay symbolen zien staan welke licht gaan geven als er op de rollen turboplays verschijnen. Als je een rij vol hebt zal het een prijs geven.

Inzetmogelijkheden gokkast

De uitbetalingen van de turboplay gokkast van classic jackpot zijn vrij hoog. Turboplay, bar en peren gelden als 200 credits bij vier opeenvolgend. Doordat je met vier rollen bij het basisspel speelt kan je extra winsten pakken. Met drie symbolen opeenvolgend zullen de prijzen lager liggen. Drie turboplays, peren of barren zijn 104 punten waard. De minimale prijs is 2 credits met 2 kersen, sinaasappels, citroenen, appels of druiven.

Bonus opties

De bonusoptie is de hoed van de joker. Als je met 1 creditinzet speelt zal je met twee hoeden 2 tot 100 credits verdienen. Bij een inzet van 4 credits ontvang je met drie hoeden tussen de 8 en 200 credits. Bij een inzet van 16 credits ontvang je met één hoed op welke rol dan ook gelijk 8 tot aan 200 credits. Een hoge inzet vereist veel risico maar dit wordt netjes beloond met de hoge uitbetalingen. Nadat je een combinatie hebt gemaakt kan je kiezen voor het kop- en munt spel, hierbij kan je de winsten gaan verdubbelen.

Gokkast voor echt geld

Door op play for real te klikken op de turboplay gokkast kan je een gebruikersnaam en wachtwoord instellen waarmee je voortaan gaat spelen. Nadat je dit gedaan hebt kan je ervoor kiezen om geld te storten op de gokkast. Bij classic jackpot geldt de regel dat je als nieuwe speler bij een allereerste storting 100% tot 100 euro gratis ontvangt.

Turboreel

TurboreelTurboreel Gokkast

Turboplay

TurboplayTurboplay Gokkast

Classic SE

Classic SEClassic SE Gokkast

Lotus