Reelghost gokkast online


De reelghost gokkast heeft drie rollen beneden en drie rollen boven. De rollen boven zullen actief zijn bij een inzet van 12 of 16 credits. Bij een inzet van 1 credit kan je alleen maar beneden spelen. Reel ghost symbolen zijn erg belangrijk op deze gokkast doordat zij beneden een kris kras spel vormen. Er is één actieve winlijn aanwezig op de rollen beneden maar deze bonus symbolen kunnen op willekeurige plekken verschijnen. Ze zullen worden opgespaard rechts waarbij je kris kras, cash bank wins, cash bank climbs, mystery wins of zevens als ieder symbool kan winnen. De spelers kunnen zelf bepalen of zij gelijk met een inzet van 12 of 16 credits gaan spelen door op de knoppen bet 12 of bet 16 te klikken. Zij spelen op dat moment meteen bij het spel boven waar de geest symbolen aanwezig zijn. Dit zijn doorzichtige symbolen dat  extra winsten zal genereren.

Inzetmogelijkhedenen uitbetalingen gokkast

De uitbetalingen op de reelghost gokkast kunnen hoog oplopen. Wanneer je een cash bank wint zal bovenaan de gokkast een flikkerend licht heen en weer gaan, door op start/gamble te klikken kan je deze tot stilstand laten komen. De bedragen daar kunnen op lopen tot 200 credits per keer. JPM symbolen, drie op rij op willekeurige plekken zullen dit bonus spel van start laten gaan. Verder zijn de zevens 100 credits, barren 100 credits en meloenen 40 credits waard.

Bonus opties

De bonus beneden is de reelghost game, dit zijn de symbolen die opgespaard worden. Ze zullen licht geven zodat je weet welke actief zijn en waar je voor speelt. Er kunnen combinaties op een horizontale winlijn gemaakt worden of van links beneden naar rechts boven en omgekeerd.

Gokkast voor echt geld

Wil je de reelghost gokkast van classic jackpot voor geld spelen dan kan je op de play for real knop drukken. Hier kan je vervolgens een account creëren en geld storten. Binnen een paar minuten zal het geld al op je saldo staan en je kan beginnen met gokken wanneer je maar wilt en stoppen wanneer je maar wilt. Het is niet zoals een gokkast in de kroeg waarbij je niet weg kan lopen. Hier kan je gewoon opstaan en later pas terugkomen en de punten zijn nog altijd bewaard en je kan beginnen met spelen waar je gebleven was.

Turboreel

TurboreelTurboreel Gokkast

Turboplay

TurboplayTurboplay Gokkast

Classic SE

Classic SEClassic SE Gokkast

Lotus