Lotus gokkast online


De lotus gokkast is een echte klassieker. Er zijn zes rollen aanwezig, drie beneden en drie boven. Wanneer je beneden speelt dient alles op één winlijn terecht te komen om een combinatie te vormen terwijl het boven kriskras gevormd kan worden. De inzet zal verhoogd moeten worden om ook boven te kunnen spelen. Verder zullen rollen ook vastgehouden kunnen worden naarmate je de inzet nog meer verhoogd. Er is een kop en muntspel, mystery winsten en de welbekende fruitsymbolen creëren een omgeving waar je jezelf gelijk thuisvoelt.

Inzetmogelijkheden en uitbetalingen gokkast

De inzet kan verhoogd worden van 1 naar 4 of 8 credits. Je hoort eerst combinaties te maken beneden zodat je de punten op kan sparen en met de clubmeter is het mogelijk om de inzet te verhogen. De prijzen zijn boven meer waard dan beneden. Zo is de minimale prijs beneden 2 credits terwijl het boven op 8 credits zit. Verder kan het lotus symbool prijzen van 8-200 en 16-200 uitkeren als er bij het topspel gespeeld wordt.

Bonus opties

De lotus gokkast heeft lotus symbolen op de rollen welke kris kras kunnen verschijnen om een mysterieuze winst te geven. Beneden ligt deze prijs tussen de 4 en 200 bij twee lotus symbolen en tussen de 8-200 bij drie lotus symbolen. Wanneer je een geldprijs wint kan deze verdubbeld of zelfs verviervoudigd worden door te wedden op kop en munt. Als je goed gaat voorspeld waar hij op terechtkomt zal de winst verdubbeld worden. Er kunnen maximaal 200 punten naar de clubmeter gaan en dan worden de winsten weer naar beneden toe gezet.

Gokkast voor echt geld

Als je op deze online gokkast komt zal je eerst in gratis speelmode spelen. Je hebt 20 euro nep geld ontvangen van classic jackpot om het eerst uit te testen. Wil je wel meteen voor echt geld beginnen te gokken dan kan je klikken op play for real. Betalen zal simpel gaan door middel van iDeal, mobiel of paysafecards. Speel vandaag nog de lotus gokkast online en beleef de sensatie met eigen ogen.

Turboreel

TurboreelTurboreel Gokkast

Turboplay

TurboplayTurboplay Gokkast

Classic SE

Classic SEClassic SE Gokkast

Lotus